Ιδιώτης
12 μήνες πρίν
13 Προβολές

Σχεδιασμός και κατασκευή πλαστικών γραναζιών

Διάφορα Είδη
--Εκτός Ελλάδας-- Bulgaria, Novi Iskur

Σχεδιασμός και κατασκευή πλαστικών γραναζιών

1.Στείλτε μου μια φωτογραφία του κατεστραμμένου εξοπλισμού ή του εξαρτήματος που έχει ληφθεί σε κάποια γραμμή διαστάσεων, ώστε να έχω μια ιδέα για την πολυπλοκότητα του εξαρτήματος και τις συνολικές του διαστάσεις.
e_mail: making_gears@abv.bg ταχύτερη επικοινωνία- Viber: +359 898 55 20 30
2. Θα επικοινωνήσω μαζί σας με πρόταση τιμής και υλικό για την παραγωγή του εξαρτήματος.
3. Εάν θεωρείτε ότι αξίζει τον κόπο, θα περιμένω να μου δώσετε δεδομένα με τα οποία μπορώ να ζητήσω από έναν ταχυμεταφορέα να παραλάβει το αντικείμενο από τη διεύθυνσή σας και να μου το παραδώσει με έξοδα ΜΟΥ στη Βουλγαρία. Χρειάζομαι το αντικείμενο για αποκρυπτογράφηση και να κάνω ένα έργο για να μπορώ να κάνω ένα ακριβές αντίγραφο.
Χρειάζομαι τα ακόλουθα στοιχεία γραμμένα με λατινικά γράμματα:
1. Χώρα- …………………………………………………………………………………………………………………………
2. Πόλη- ………………………………………………………………………………………………………………………….
3. Κωδικός οικισμού- ………………………………………………………………………………………………………..
4. Διεύθυνση- ………………………………………… ………………………………………………………………………
5. Τηλέφωνο με κωδικό χώρας (παράδειγμα +359 898 55 20 30 για Βουλγαρία)- …………………….
6. Όνομα και επίθετο………………………………………………………………………………………………………….
7. Email…………………………………………………………………………………………………………………………….
Συσκευάστε το ανταλλακτικό στο μικρότερο δυνατό κουτί (μέγ. 100x100x100mm) και περιμένετε μια κλήση από την κούριερ εντός 2 ημερών.
4.Αφού παραλάβω το ανταλλακτικό, εντός 7 ημερών, θα το φτιάξω και θα σας το στείλω πίσω στην ίδια διεύθυνση μαζί με το δείγμα. Το αντίτιμο καταβάλλεται στο courier + παράδοση στην κατεύθυνσή σας (περίπου 5 ευρώ). Ο χρόνος παράδοσης μεταξύ των δύο χωρών είναι (3-5) ημέρες.
5. Εγγύηση:
Λόγω του ότι οι προσπάθειες στον μηχανισμό στον οποίο θα λειτουργήσει ο τροχός δεν είναι γνωστές τιμές, δεν αναλαμβάνω να πάρω εγγύηση σχετικά με την αντοχή του τροχού. Λάβετε υπόψη τους δείκτες αντοχής του υλικού που αναφέρονται στον ιστότοπο make-gears.eu, καθώς και την προσωπική σας κρίση για την αντοχή του από αυτό που βλέπετε αφού το παραλάβετε. Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει, μπορείτε να μου το επιστρέψετε με courier για τον λογαριασμό σας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και θα επιστρέψω το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε καθορίσει. Η προϋπόθεση αυτής της εγγύησης είναι να μην έχει υποστεί ζημιά το εξάρτημα και να μην υπάρχουν ίχνη δοκιμών, φθοράς και δοκιμών. Επισυνάψτε το τιμολόγιο ή, εάν δεν το έχετε ζητήσει, κρατήστε και επισυνάψτε την απόδειξη από τον courier.

+359898552030

Πληροφορίες αγγελιοδότη

agx.gr
Μέλος από: 6 μήνες
Ο χρήστης είναι εκτός σύνδεσης
Πλάτωνος 1
Δείτε όλες τις Αγγελίες
Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη για σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης
© 2024 agx.gr. All rights reserved.